Shimano Benelux Training Center

 

 

VERGROOT JE VAKKENNIS
VERGROOT JE TOEGEVOEGDE WAARDE

Als tweewielerspecialist wil je jouw expertise laten gelden en van toegevoegde waarde zijn voor klanten. Idealiter kent geen enkele fiets of technologie geheimen en ben je op de hoogte van alle recente ontwikkelingen binnen het vakgebied. Zo maak je het verschil. Het Shimano Benelux Training Center is dé plek waar je jouw kennis vergroot.

Het Shimano Benelux Training Center draait in de herfst en winter van 2020-2021 zijn derde seizoen en is inmiddels niet meer weg te denken uit de tweewielerbranche. Tot dusver maakten meer dan twee duizend vakgenoten van enkele honderden Shimano-dealers uit Nederland en België dankbaar gebruik van het veelomvattende trainingsaanbod. Zij waardeerden de technische en commerciële trainingen drie jaar op rij met gemiddeld een 8,5.

 

Nieuwe ontwikkelingen in Shimano Benelux Training Center

Trainingslocatie in Genk, nieuw trainingsaanbod én nieuwe trainers

 

Trainingslocatie in Genk

Dealers uit België en het zuiden van Nederland hoeven voortaan niet meer per se naar de Veluwe te reizen om aan een training deel te nemen. Shimano is namelijk een samenwerking aangegaan met de T2-campus in Genk (BE) en biedt nu een deel van de trainingen in het nieuwe e-mobility center aan. Deze trainingsruimte is ontwikkeld en gebouwd door het Shimano Werkplaatsprogramma. De inrichting is gelijk aan het Shimano Benelux Training Center in Nunspeet. Iedere dealer kan zich inschrijven voor trainingen in Genk, hoewel het Shimano Benelux Training Center in Nunspeet wel de hoofdvestiging blijft. De trainingsfrequentie in Nunspeet ligt ook hoger.

 

Nieuw trainingsaanbod

Shimano heeft het trainingsaanbod voor 2020 - 2021 vernieuwd. De praktijkgerichte technische trainingen zijn er op basic en advanced niveau en omvatten de nieuwste technologieën. De trainingen sluiten qua thematiek en niveau naadloos op elkaar aan. Jij bepaalt zelf welke trainingen voor jou interessant zijn. Bij het inschrijven heb je de mogelijkheid om meerdaagse combinaties te maken. In dat geval volg je twee of drie dagen op rij trainingen die in elkaars verlengde liggen.

 

Nieuwe trainers

Shimano gaat het trainingsseizoen in met twee nieuwe hoofdtrainers: Arnoud Ouendag en Berteld Dekker. Beiden hebben ruime ervaring in de tweewielerbranche. Meer weten over onze trainers? Lees dan hier verder.

 

Zie het volledige programma en schrijf je snel in. Laat de kans om jouw vakkennis te vergroten niet aan je voorbij gaan!

 

MEER LEZEN

Trainingsaanbod

Programma Seizoen 2020 - 2021

Locaties

Inschrijven

Hotel arrangement

 


Online voorbereiding: Shimano T.E.C.
Shimano biedt meer mogelijkheden om je vakkennis bij te spijkeren. Zo is er het online trainingsplatform Shimano T.E.C. met trainingen rond producten, technologieën, services en merken van Shimano. In de meeste gevallen bestaan deze uit een korte video met informatie en uitleg, gevolgd door een reeks quizvragen. We raden het aan om gebruik te maken van Shimano T.E.C. in de voorbereiding op een training bij het Shimano Benelux Training Center. Ook de website si.shimano.com biedt veel technische informatie die je op weg kan helpen.

 

inschrijvingen evenement
 inschrijvingen evenement