Shimano Benelux Training Center Online

 

VERGROOT JE VAKKENNIS
VERGROOT JE TOEGEVOEGDE WAARDE

 

Als Tweewielerspecialist wil je jouw expertise laten gelden en van toegevoegde waarde zijn voor klanten. Idealiter kent geen enkele fiets of technologie geheimen en ben je op de hoogte van alle recente ontwikkelingen binnen het vakgebied. Zo maak je het verschil. Het Shimano Benelux Training Center is dé plek waar je jouw kennis vergroot.

Het Shimano Benelux Training Center draait in de herfst en winter van 2020-2021 zijn derde seizoen en is inmiddels niet meer weg te denken uit de tweewielerbranche. Tot dusver maakten meer dan twee duizend vakgenoten van enkele honderden Shimano-dealers uit Nederland en België dankbaar gebruik van het veelomvattende trainingsaanbod. Zij waardeerden de technische en commerciële trainingen drie jaar op rij met gemiddeld een 8,5.

 

Nieuwe ontwikkelingen in Shimano Benelux Training Center

Impact Corona

Ondanks de aanhoudende Covid-19 maatregelen, bieden wij volop mogelijkheden om je technische kennis bij te spijkeren.

Hoewel de fysieke trainingen bij het Training Center in Nunspeet, de T2 Campus in Genk en het aangekondigd nieuwe kantoor van Shimano België in Mechelen tot nader order zijn uitgesteld, kun je bij ons online terecht voor (technische) trainingen en interactieve webinars over diverse Shimano producten en diensten.

 

Blijf leren: Online trainingen

Graag informeren we je over de mogelijkheden die wel beschikbaar zijn en aangeboden worden om je vakkennis bij te spijkeren.

 

* NIEUW * Webinars

Tijdens de twee uur durende webinars, presenteert onze trainer de nieuwste ontwikkelingen. Je kunt als deelnemer vragen stellen en direct antwoorden krijgen via de ingebouwde chatfunctie. De sessies worden ook opgenomen zodat je de sessie terug kunt kijken als naslagwerk.

Begin november 2020 zijn wij van start gegaan met de eerste webinars. Ruim 300 deelnemers hebben de webinars gevolgd over het nieuwe E-tube Project voor e-bikes en sportieve fietsen, Shimano’s Nexus 5E, Micro Spline en Social Media (basic en advanced). 

Voor het winter seizoen, hebben wij ons aanbod aan webinars uitgebreid en verder ontwikkeld.  Naast de trainingen over de vernieuwde E-tube project en Nexus 5E, kun je nu ook webinars volgen over de nieuwe EP8 e-bikesystemen, hydraulische schijfremmen en de aandrijftechnologieën voor MTB. De trainingen blijven interactief en bevatten meer live demonstraties en beelden dan voorheen.

 

Zie hier ons aanbod en schrijf je in.

 

Shimano T.E.C.

Het online trainingsplatform, Shimano T.E.C., biedt trainingen over producten, technologieën, services en merken van Shimano. In de meeste gevallen bestaan deze uit een korte video met informatie en uitleg, gevolgd door een reeks quizvragen. Haal een 'Badge' door een aantal trainingen over een specifieke productgroep af te ronden.

Meld je aan voor de online trainingen op www.shimano-tec.com

 

si.shimano.com

Op de website si.shimano.com vindt je veel technische informatie, handleidingen en compatibiliteit schema’s die veel van jouw vragen kan beantwoorden.

 

Schrijf je direct in!

Laat deze kans om jouw vakkennis te vergroten niet aan je voorbij gaan!

 

bezoekersregistratie systeem
 bezoekersregistratie systeem