Shimano Benelux Training Center Online

 

VERGROOT JE VAKKENNIS
VERGROOT JE TOEGEVOEGDE WAARDE

Als Tweewielerspecialist wil je jouw expertise laten gelden en van toegevoegde waarde zijn voor klanten. Idealiter kent geen enkele fiets of technologie geheimen en ben je op de hoogte van alle recente ontwikkelingen binnen het vakgebied. Zo maak je het verschil. Het Shimano Benelux Training Center is dé plek waar je jouw kennis vergroot.

Het Shimano Benelux Training Center draait in de herfst en winter van 2020-2021 zijn derde seizoen en is inmiddels niet meer weg te denken uit de tweewielerbranche. Tot dusver maakten meer dan twee duizend vakgenoten van enkele honderden Shimano-dealers uit Nederland en België dankbaar gebruik van het veelomvattende trainingsaanbod. Zij waardeerden de technische en commerciële trainingen drie jaar op rij met gemiddeld een 8,5.

 

Nieuwe ontwikkelingen in Shimano Benelux Training Center

Impact Corona

Vanwege de aangescherpte Covid 19-maatregelen, zijn we helaas genoodzaakt om de trainingen op onze locaties in Nunspeet, Mechelen en Genk tot nader order uit te stellen.

Wij houden de ontwikkelingen van Covid-19 en de daaraan gebonden maatregelen goed in de gaten. Zodra het mogelijk is, staan wij klaar om je in onze trainingscentra te ontvangen.

Wanneer we weer van start gaan met de trainingen op locatie, brengen we jou via deze website hiervan op de hoogte. 

 

Blijf leren: Online trainingen

Graag informeren we je over de mogelijkheden die wel beschikbaar zijn en aangeboden worden om je vakkennis bij te spijkeren.

 

* NIEUW * Webinars

Vanaf 1 november starten we met een reeks webinar-trainingen op basis van actuele onderwerpen. We hopen je op deze manier in de komende maanden te blijven ondersteunen totdat we je weer mogen ontvangen in één van onze trainingscentra. Zie hier ons aanbod en schrijf je in.

 

Shimano T.E.C.

Het online trainingsplatform, Shimano T.E.C., biedt trainingen over producten, technologieën, services en merken van Shimano. In de meeste gevallen bestaan deze uit een korte video met informatie en uitleg, gevolgd door een reeks quizvragen. Haal een 'Badge' door een aantal trainingen over een specifieke productgroep af te ronden.

Meld je aan voor de online trainingen op www.shimano-tec.com

 

si.shimano.com

Op de website si.shimano.com vindt je veel technische informatie, handleidingen en compatibiliteit schema’s die veel van jouw vragen kan beantwoorden.

 

Schrijf je direct in!

Laat deze kans om jouw vakkennis te vergroten niet aan je voorbij gaan!

 

badge sticker printing
 badge sticker printing