Shimano Benelux Training Center

 

 

VERGROOT JE VAKKENNIS
VERGROOT JE TOEGEVOEGDE WAARDE

Als tweewielerspecialist wil je jouw expertise laten gelden en van toegevoegde waarde zijn voor klanten. Idealiter kent geen enkele fiets of technologie geheimen en ben je op de hoogte van alle recente ontwikkelingen binnen het vakgebied. Zo maak je het grote verschil. Het Shimano Benelux Training Center is de plek waar je jouw kennis op peil houdt, ook komend seizoen.

Het Shimano Benelux Training Center draait in de herfst en winter van 2019-2020 zijn derde seizoen en is inmiddels niet meer weg te denken in de tweewielerbranche. Tot dusver maakten meer dan vijftienhonderd vakgenoten van enkele honderden Shimano-dealers uit Nederland en België dankbaar gebruik van het veelomvattende trainingsaanbod. Zij waardeerden de technische en commerciële trainingen twee jaar op rij met gemiddeld een 8,5.

Vernieuwde opzet
Voor 2019-2020 heeft Shimano het trainingsaanbod vernieuwd. In het programma is aandacht voor de allerlaatste trends en ook de opzet is aangepast. Bij de technische trainingen zijn niet meer de fietscategorieën (van Shimano e-bike en comfort tot aan mountainbike en road) het overkoepelende thema, maar de componenten en systemen. Een voorbeeld daarvan is de training Di2-technologieën. Alle soorten fietsen waarop het elektronische schakelsysteem wordt toegepast, komen binnen deze training aan bod. De vernieuwde opzet maakt de trainingen nog efficiënter.

 

Zie het volledige programma en schrijf je snel in. Laat de kans om jouw vakkennis te vergroten niet aan je voorbij gaan!

 

MEER LEZEN

Trainingsaanbod

Programma Seizoen 2019 - 2020

Locaties

Inschrijven

Hotel arrangement

 


Online voorbereiding: Shimano T.E.C.
Shimano biedt meer mogelijkheden om je vakkennis bij te spijkeren. Zo is er het online trainingsplatform Shimano T.E.C. met trainingen rond producten, technologieën, services en merken van Shimano. In de meeste gevallen bestaan deze uit een korte video met informatie en uitleg, gevolgd door een reeks quizvragen. We raden het aan om gebruik te maken van Shimano T.E.C. in de voorbereiding op een training bij het Shimano Benelux Training Center. Ook de website si.shimano.com biedt veel technische informatie die je op weg kan helpen.

 

inschrijfformulier
 inschrijfformulier