Shimano Benelux Training Center

 

Laatste plekken beschikbaar!

In de training Werkplaats Rendement krijgt u nieuwe inzichten in hoe u zelf het rendement van uw werkplaats kunt beïnvloeden.

Dit is de laatste beschikbare training voor het succesvolle seizoen 2018-2019. Wij zien u graag volgende seizoen weer terug!

Schrijf u hier snel in!

 

 

 

Na een succcesvol eerste seizoen, dat met een 8,6 werd beoordeeld, bieden wij ook vanaf dit najaar weer technische workshops, producttrainingen en verkooptrainingen aan in het Shimano Benelux Training Center in Nunspeet.

Wij bieden wederom trainingen aan op basis van verschillende productgroepen, waarvan de productontwikkelingen in Shimano STEPS en de nieuwe XTR 9100zijn verwerkt. We werken dit seizoen met kleine groepen van maximaal 12 deelnemers, zodat iederen voldoende tijd en ruimte heeft om met de praktijkopdrachten te oefenen. Met de afwisseling van theorie en praktijk tijdens deze trainingen, weet u zeker dat u uw klanten deskundig kunt bedienen.

Naast technische trainingen, bieden we retailtrainingen, een training Bikefitting en (exclusief voor de Shimano Service Center-retailers) een social media-training aan. Met de nieuwe retailtrainingen, Retail Fundamentals en Werkplaats Rendement, leert u hoe u een toegevoegde waarde kan zijn voor uw klanten en daardoor meer winst kan boeken.

 

Meld u snel aan voor de laatste trainingen van het seizoen 2018 - 2019.

event engineers gezocht
 event engineers gezocht