VERGROOT JE VAKKENNIS
VERGROOT JE TOEGEVOEGDE WAARDE

 

De technologie in de fietsbranche gaat elk jaar met sprongen vooruit. Uiteraard wil je als tweewielerspecialist up to date blijven, zodat je jouw klanten optimaal van dienst kunt zijn. In het Shimano Benelux Training Center raak je vertrouwd met alle technologische ontwikkelingen binnen het vakgebied. Je vergroot je expertise over recent gelanceerde innovaties en maakt zo het verschil voor de consument.

Het Shimano Benelux Training Center beleeft in de herfst en winter van 2022-2023 zijn vijfde seizoen. Het is uitgegroeid tot een populaire plek om extra kennis op te doen. Meer dan tweeduizend vakgenoten, werkzaam bij vele honderden Shimano-dealers in Nederland en België, hebben in de loop der tijd al een beroep gedaan op het veelzijdige trainingsprogramma. Dat bestaat niet alleen uit technische, maar ook uit rendement trainingen. Tweewielerspecialisten waarderen de trainingen gemiddeld met een 8,5.

 

GEVARIEERD TRAININGSAANBOD
Het Shimano Benelux Training Center is ook in 2022-2023 goed voor een keur aan trainingen. De bestaande trainingen zijn geüpdatet. Dat betekent dat de nieuwste technologieën, producten en inzichten onderdeel zijn geworden van het programma. Sommige trainingen zijn er op twee niveaus: basis en gevorderd. Jij bepaalt zelf welke trainingen voor jou interessant zijn. 

 

BEKENDE GEZICHTEN
De trainers Arnoud Ouendag en Berteld Dekker zijn inmiddels vertrouwde gezichten in het Shimano Benelux Training Center. Ook dit seizoen brengen zij hun kennis en ervaring over op deelnemers. De twee trainers staan bekend om hun praktijkgerichte aanpak.

Berteld Dekker en Arnoud Ouendag  worden ondersteund door Shimano’s technische vertegenwoordigers. Deze specialisten beschikken dankzij vele dealerbezoeken en technische ondersteuning van toertochten over een karrevracht praktijkervaring. Daarmee bieden deze collega’s tijdens de trainingen extra inzichten en zijn zij van toegevoegde waarde. Meer weten over onze trainers? Lees dan hier verder.

 

TRAININGSLOCATIES IN NEDERLAND EN BELGIË
Het Shimano Benelux Training Center is jaren geleden begonnen in Nunspeet. Vanwege de grote aantrekkingskracht vanuit België is besloten om ook daar een eigen Training Center op te zetten. Deze faciliteit wordt ondergebracht in het recent geopende Shimano-kantoor in Mechelen. Op 1 januari 2022 openden de deuren van dit tweede, gloednieuwe Shimano Benelux Training Center.  De mogelijkheid om trainingen in België te volgen biedt gemak aan tweewielerspecialisten voor wie Nunspeet niet om de hoek is. De reistijd is zo aanzienlijk korter.

Zie het volledige programma en schrijf je snel in. Laat de kans om jouw vakkennis te vergroten niet aan je voorbij gaan!

 


Online voorbereiding: Shimano T.E.C.
Shimano biedt meer mogelijkheden om je vakkennis bij te spijkeren. Zo is er het online trainingsplatform Shimano T.E.C. met trainingen rond producten, technologieën, services en merken van Shimano. In de meeste gevallen bestaan deze uit een korte video met informatie en uitleg, gevolgd door een reeks quizvragen. We raden het aan om gebruik te maken van Shimano T.E.C. in de voorbereiding op een training bij het Shimano Benelux Training Center. Ook de website si.shimano.com biedt veel technische informatie die je op weg kan helpen.

 

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren